Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie op Cyprus

Eeuwenoude cultuur, Godin Aphrodite maar ook perfecte strandvakantie en heerlijke wandeltochten

Rondreizen en vakantie op Cyprus

Zin in zon, zee en strand tijdens je vakantie of rondreis? Dan is Cyprus een heerlijke bestemming. Het eiland heeft een groot aantal prachtige stranden waar je helemaal tot rust kan komen. Daarnaast kent het zonovergoten en prachtige eiland een groot aantal attracties en interessante bezienswaardigheden. Reden genoeg je volgende vakantie op Cyprus door te brengen. Uiteraard kan je Lees meer

Populaire reizen in Cyprus


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Op zoek naar de mooiste natuur van Cyprus kun je om twee dingen niet heen: ten eerste de eeuwenoude cultuur die je overal onderweg tegenkomt en ten tweede de Godin Aphrodite. Je voelt je één met .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Prehistorische ruïnes, eeuwenoude kloosters, prachtige legenden en tal van charmante plaatsjes. Cyprus ten voeten uit. We dolen door oude steden, plukken fruit en proeven van Cypriotische wijnen en v.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Vele volkeren hebben op dit zonovergoten godeneiland rijkelijk hun sporen achtergelaten in de vorm van kerken, tempels, ruïnes, moskeeën en mythologische verhalen. We verkennen het noordelijke én z.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Prehistorische ruïnes, eeuwenoude kloosters, prachtige legenden en tal van charmante plaatsjes. Cyprus ten voeten uit. Je wandelt door oude steden, plukt fruit en proeft van Cypriotische wijnen en ve.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Cyprus is een antieke schoonheid met vele gezichten. Van de Byzantijnse erfenis in het Troödosgebergte, fraaie fresco's, kerken, kloosters en moskeeën tot zonovergoten stranden en Cypriotische wijn;.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis verken je al wandelend het mythische eiland Cyprus. Ontdek tijdens de wandelreis het schitterende Troodos gebergte, pittoreske dorpjes en kristalheldere watervallen.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen / 7 nachten dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Het eiland van Aphrodite heet je welkom op het bijna altijd zonnige Cyprus. Vanuit Limassol ontdek je elke dag weer nieuwe schoonheden die het eiland te bieden heeft. Plons in de zee .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke familiereis verken je het mythische eiland Cyprus. Verken de langgerekte kust met de heerlijke stranden, het schitterende Troodos gebergte, pittoreske dorpjes en kristalheld.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Dobberend in de ‘infinity pool’ van het Droushia Heights hotel liggen de baai van Polis en het Akamas schiereiland, de westpunt van Cyprus, aan je voeten. Dagelijks maak je rustige wandelingen lan.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen / 9 nachten dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Een land met twee gezichten. Cyprus is opgedeeld in een op Turkije georiënteerd noordelijk deel en een Grieks zuiden. Met deze reis baan je je een weg door het Griekse deel van bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Zonnig Cyprus is een klassieke schoonheid en een ware lust voor het oog. Laat je vervoeren door dit gastvrije eiland vol levenslust, olijf- en wijngaarden, bloemenpracht, kloosters en kerken met fresc.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Het vruchtbare eiland Cyprus wordt beschouwd als het mooiste eiland van de Middellandse Zee. In de oudheid streden Romeinen, Grieken, Byzantijnen en Venetianen over haar heerschappij. In een recenter .... bekijk reis»

Spreektaal
Grieks en Turks
Tijd

Nicosia
Valuta
Euro
Weer
Max. 27°C

Cyprus

Oppervlakte
9.251 km²

Inwoners
ca. 1,2 miljoen

Hoofdstad
Nicosia

Airline
Cyprus Airways

Reistijd en afstand
4 uur (AMS-LCA) - 2940 km

Tijdsverschil
+ 1 uur

Verkeersbureau
Visit Cyprus

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Cyprus