Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie op Cyprus

Eeuwenoude cultuur, Godin Aphrodite maar ook perfecte strandvakantie en heerlijke wandeltochten

Rondreizen in Cyprus
Heeft u zin in zon, zee en strand tijdens uw rondreis? Dan is Cyprus het helemaal voor u. Het eiland heeft een groot aantal prachtige stranden waar u helemaal tot rust kunt komen.
Daarnaast kent het zonovergoten en prachtige eiland een groot aantal andere bezienswaardigheden, tijdsbestedingen en attracties. Reden genoeg dus om uw volgende vakantie in Cyprus door te brengen.
Uiteraard kunt u Lees meer

Populaire reizen in Cyprus


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Op zoek naar de mooiste natuur van Cyprus kun je om twee dingen niet heen: ten eerste de eeuwenoude cultuur die je overal onderweg tegenkomt en ten tweede de Godin Aphrodite. Je voelt je één met .... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: KRAS

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: KRAS

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: KRAS

Reisorganisatie: Tui

Prehistorische ruïnes, eeuwenoude kloosters, prachtige legenden en tal van charmante plaatsjes. Cyprus ten voeten uit. We dolen door oude steden, plukken fruit en proeven van Cypriotische wijnen en v.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Prehistorische ruïnes, eeuwenoude kloosters, prachtige legenden en tal van charmante plaatsjes. Cyprus ten voeten uit. Je wandelt door oude steden, plukt fruit en proeft van Cypriotische wijnen en ve.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: KRAS

8 daagse vliegreis voor singles naar Cyprus met de leukste excursies en voldoende vrije tijd.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Dobberend in de 'infinity pool' van het Droushia Heights hotel liggen de baai van Polis en het Akamas schiereiland, de westpunt van Cyprus, aan je voeten. Dagelijks heb je de keuze uit een korte en ru.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Het vruchtbare eiland Cyprus wordt beschouwd als het mooiste eiland van de Middellandse Zee. In de oudheid streden Romeinen, Grieken, Byzantijnen en Venetianen over haar heerschappij. In een recenter .... bekijk reis»