Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Roemenië

Van Tirgu door Transsylvanië met middeleeuwse dorpjes, hoofdstad Boekarest en een rijke, ongerepte natuur

Foto: Panorama van het prachtige platte land van Roemenië

Rondreizen in Roemenië
De rijke natuur van Roemenië zal u tijdens uw rondreis verbazen. Oerbossen, lynxen, beren, bergen en heuvels, de dierrijke Donaudelta, grotten, heerlijke stranden, de Zwarte Zee…. Roemenië bezit dit alles en nog veel meer.
Geschiedenis en cultuur in de steden, indrukwekkende kastelen, kerken en kloosters, authentieke dorpjes, vriendelijke en gastvrijeLees meer

Populaire reizen in Roemenië


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Tui

Ga mee op ontdekking in het authentieke en onbekende Roemenië, waar je kennismaakt met de warmbloedige bevolking en bewogen multiculturele geschiedenis. Kijk je ogen uit in de kerken en burchten in t.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Ga mee op ontdekking in het authentieke Roemenië en het onbekende Moldavië, waar je kennismaakt met de warmbloedige bevolking en bewogen multiculturele geschiedenis. Kijk je ogen uit in de kerken en.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Ga mee op ontdekking in het authentieke en onbekende Roemenië, waar je kennismaakt met de warmbloedige bevolking en bewogen multiculturele geschiedenis. Kijk je ogen uit in de kerken en burchten in t.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Natuurlijk Reizen

Wandelen in de Maramures Ga met ons mee en laat u verrassen door de prachtige Maramures met haar hoge groene heuvels en gastvrije inwoners. Een wandelreis door een bijzonder gebied in de meest Noor.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Ongerepte natuur, vriendelijke bevolking, middeleeuwse steden, Saksische vestingen en mythische kastelen; in Roemenië ga je terug in de tijd. Tijdens deze reis wandelen we door de hoge Karpaten in Tr.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Djoser

We maken een reis door Roemenië en Moldavië, waarbij we tijdens het eerste deel met name onze tanden zetten in de tot de verbeeldingsprekende regio's Transsylvanië en het niet officieel erkende Tra.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze rondreis reizen we van Boekarest naar Kiev. We maken kennis met kleurrijke steden, wildlife in Deltagebied, kloosters en kerken en Sovjet historie in verschillende landen in Oost-Europa. .... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Authentieke regio’s met oude tradities wisselen af met prachtige landschappen. Roemenië is een land waar toewijding aan het land en.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Geschiedenis en natuur zijn ruim aanwezig tijdens deze reis, maar het echte Bulgarije en Roemenië leer je  kennen door in contact te komen met de lokale bevolking. Je bezoekt daarom.... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Deze intrigerende droomreis per trein voert je over de oude route van de Oriënt Express op ontspannen wijze langs de mooiste hoofdsteden van Centraal-Europa en de Balkan. Met overnachtingen aan boord.... bekijk reis»

Spreektaal
Roemeens
Tijd

Boekarest
Valuta
Leu
Weer
Max. 5°C

Roemenië

Oppervlakte
238.397 km²

Inwoners
ca. 19,4 miljoen

Hoofdstad
Boekarest

Airline
TAROM Romanian Airlines

Reistijd en afstand
2¾ uur (AMS-OTP) - 2222 km

Tijdsverschil
+ 1 uur

Verkeersbureau
Romania Worldwide

Reisadvies
> Nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Roemenië