Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Roemenië

Van Tirgu door Transsylvanië met middeleeuwse dorpjes, hoofdstad Boekarest en een rijke, ongerepte natuur

Foto: Panorama van het prachtige platte land van Roemenië

Rondreizen in Roemenië
De rijke natuur van Roemenië zal u tijdens uw rondreis verbazen. Oerbossen, lynxen, beren, bergen en heuvels, de dierrijke Donaudelta, grotten, heerlijke stranden, de Zwarte Zee…. Roemenië bezit dit alles en nog veel meer.
Geschiedenis en cultuur in de steden, indrukwekkende kastelen, kerken en kloosters, authentieke dorpjes, vriendelijke en gastvrijeLees meer

Populaire reizen in Roemenië


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Tui

Ga mee op ontdekking in het authentieke en onbekende Roemenië, waar je kennismaakt met de warmbloedige bevolking en bewogen multiculturele geschiedenis. Kijk je ogen uit in de kerken en burchten in t.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Ga mee op ontdekking in het authentieke Roemenië en het onbekende Moldavië, waar je kennismaakt met de warmbloedige bevolking en bewogen multiculturele geschiedenis. Kijk je ogen uit in de kerken en.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Ga mee op ontdekking in het authentieke en onbekende Roemenië, waar je kennismaakt met de warmbloedige bevolking en bewogen multiculturele geschiedenis. Kijk je ogen uit in de kerken en burchten in t.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: SNP

Deze reis begint en eindigt in Tirgu Mures, een leuke studentenstad met een aardig centrum. De wandelingen beginnen niet ver buiten de stad en voeren door het vredige, ongerepte landschap van Transsyl.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: SNP

Het hart van Roemenië is van een wilde schoonheid. Tijdens deze complete rondreis bezoek je de middeleeuwse parels van Transsylvanië maar reis je ook terug in de tijd in onbekend Maramures. Wande.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Deze reis toont je een paar van de bekendste plekjes van Roemenië. Van beschilderde kloosters tot houten kerken en van ruige bergen tot romantische kastelen. Bewonder de rijke culturele erfenis van h.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: ANWB

De 20e eeuw was in vele opzichten een roerige periode met veel veranderingen. Tijdens deze reis bezoek je steden en landen die een rol hebben gespeeld bij de grote gebeurtenissen van deze bewogen tijd.... bekijk reis»

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ga op roadtrip door Midden- en Oost-Europa. Via Regensburg in Duitsland en Boedapest in Hongarije rijd je naar Roemenië, waar je een ronde maakt langs houten kerken, beschilderde kloosters en de burc.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Ongerepte natuur, vriendelijke bevolking, middeleeuwse steden, Saksische vestingen en mythische kastelen; in Roemenië ga je terug in de tijd. Tijdens deze reis wandelen we door de hoge Karpaten in Tr.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Roemenië is meer dan alleen hoofdstad Boekarest en de regio Transsylvanië. Ontdek het ongerepte platteland, de mooiste middeleeuwse steden en het spectaculaire natuurgebied in de Donaudelta..... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Djoser

We maken een reis door Roemenië en Moldavië, waarbij we tijdens het eerste deel met name onze tanden zetten in de tot de verbeeldingsprekende regio's Transsylvanië en het niet officieel erkende Tra.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze rondreis reizen we van Boekarest naar Kiev. We maken kennis met kleurrijke steden, wildlife in Deltagebied, kloosters en kerken en Sovjet historie in verschillende landen in Oost-Europa. .... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

De monding van de Donau is de grootste rivierdelta in heel Europa. Overweldigend zijn de aantallen water- en moerasvogels, die je vanaf een kleine, maar comfortabele boot van dichtbij kan bekijken. We.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen / 13 nachten dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Authentieke regio’s met oude tradities wisselen af met prachtige landschappen. Roemenië is een land waar toewijding aan het land en.... bekijk reis»

Spreektaal
Roemeens
Tijd

Boekarest
Valuta
Leu
Weer
Max. 19°C

Roemenië

Oppervlakte
238.397 km²

Inwoners
ca. 19,4 miljoen

Hoofdstad
Boekarest

Airline
TAROM Romanian Airlines

Reistijd en afstand
2¾ uur (AMS-OTP) - 2222 km

Tijdsverschil
+ 1 uur

Verkeersbureau
Romania Worldwide

Reisadvies
> Nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Roemenië