Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Taiwan

Geniet van het sprookjesachtige Sun Moon Lake. Ervaar het voormalige Formosa, uit de tijd van de VOC. Bewonder tempelstad Tainan en het boeddhistische klooster Foguangshan. Maak een boottocht over het meer en maak een stadstour door Taipei. Vergeet niet de theeplantages en de prachtige kloof Taroko Gorge.

Foto: Tempel in de Jiufen Old street in Taiwans hoofdstad, Taipei met zicht over de Oost-Chinese Zee.

Populaire reizen in Taiwan


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

We nemen je mee naar het onbekende Taiwan, de grootste verrassing van Azië. We ontdekken de bruisende metropool Taipei, de mooiste tempels en de indrukwekkende natuur op het eiland. Beleef tijdens de.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Taiwan heette vroeger Formosa naar Ilha Formosa, 'Schoon Eiland'. Op deze rondreis Taiwan krijg je alle facetten van het mooie eiland te zien. Naast een kennismaking met het moderne, dynamische Taipei.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen / 14 nachten dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Groene bergen met verscholen watervallen, hypermoderne steden met enorme wolkenkrabbers, tropische stranden en de spectaculaire Taroko Kloof. Je treft op dit verrasse.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Deze 7-daagse reis door Taiwan is een uitstekende keuze voor wie de tijd heeft om alle hoogtepunten te zien. U reist in een week tijd langs de beste plekjes van het land dat de Portugezen in de 16ᵉ .... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Bent u avontuurlijk ingesteld en houdt u ervan om uw eigen route uit te stippelen? Dan is deze autoreis echt iets voor u! Tijdens deze reis rijdt u in acht dagen tijd langs de belangrijkste bezienswaa.... bekijk reis»