Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Finland

Foto: Helsinki, panoramisch uitzicht op Kanavaranta-straat met de Uspenski kathedraal en de Pohjoisranta-straat

Rondreizen in Finland
Ongerepte natuur en heel veel rust en ruimte zult u ondervinden wanneer u voor uw rondreis naar Finland afreist. De uitgestrekte en wilde natuur van met name Lapland, trekt veel natuurliefhebbers naar het land. Het gebied is uitermate geliefd bij liefhebbers van wandelen in de zomer en allerhande wintersporten in de winter.
Finland heeft echter nog veel meer geweldige bezienswaardigheden die u tijdens uw groeps- of individuele rondreis zult kunnen bezoeken. Prachtige Nationale Parken waar uLees meer

Populaire reizen in Finland


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Ontdek de Finse meren, steden en cultuur tijdens deze 9-daagse rondreis door het zuiden van Finland..... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Ervaar in korte tijd de highlights van twee noordelijke hoofdsteden. Tallinn de hoofdstad van Estland gelegen aan de Finse Golf met aan de overkant Helsinki, de hoofdstad van Finland. Wandel door hist.... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Tijdens deze 11-daagse rondreis gaat u van Helsinki in het zuiden, via het Saimaa merengebied naar Fins Lapland, het land van de Samen en de middernachtzon. Een mooie reis voor de natuurliefhebber..... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Een veelzijdige reis waarin je vier landen ontdekt, met ongerepte natuur en prachtige steden: van middeleeuws Tallinn tot de jugendstil van Riga en Helsinki. Op de terugweg vaar je langs tientallen ei.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Stap aan boord van de Mein Schiff 4 en geniet negen dagen lang Premium All Inclusive. Tijdens deze cruise heb je maar liefst twee volle dagen in St. Petersburg. Ga op pad en bewonder de vele schilderi.... bekijk reis»

Aantal dagen: 19 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Het mooiste wat Scandinavië te bieden heeft in één reis! Via prachtige meren en bossen rijd je naar het uitgestrekte Lapland. Dan via de Noordkaap, de Lofoten en de Noorse fjorden terug naar het zu.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Een magnifieke reis door Finland, Zweden en Noorwegen waarbij je uitgebreid kunt genieten van het vele natuurschoon. Je komt immers in streken waar de zon 's zomers niet onder gaat! Hoogtepunt is onge.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Fins Lapland wandelen we op sneeuwschoenen door de natuur, leren we langlaufen en maken we een tocht met husky honden door de besneeuwde bossen en over bevrore.... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ontdek in je eigen auto de mooiste plekken van Noord-Europa. Wissel kalme vissersdorpjes af met bruisende hoofdsteden. En verruil hoge kliffen met uitgestrekte vlaktes. Deze rondreis door maar liefst .... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Dagwandelingen op sneeuwschoenen vanuit de sfeervolle houten Oivangin Lodge, gelegen in de besneeuwde bossen aan de oever van het bevroren Singerjärvimeer. Verken, begeleid door een deskundige lokale.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Op reis door de drie Baltische Staten wisselen boeiende cultuur en ongerepte natuur elkaar moeiteloos af. De steden hebben een laatmiddeleeuws stadshart, dat redelijk ongeschonden alle oorlogen en woe.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Stap aan boord van de Nieuw Statendam en geniet van de wereldwijd bekroonde service van de Holland America Line! Je hebt tijdens deze cruise maar liefst twee dagen om St. Peterburg te ontdekken en je .... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Op naar het hoge Noorden. Ervaar de enorme rijkdom en diversiteit van de natuur en verken de wereld van de Sami. Onderweg geniet je van steeds wisselende vergezichten. Verrassend én indrukwekkend..... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Boven de poolcirkel ligt een ongerept natuurparadijs op ons te wachten. Onderweg kom je ogen te kort als je door de diverse landschappen van Lapland rijden. Je leert over de rijke tradities van de Sam.... bekijk reis»

Spreektaal
Fins
Tijd

Helsinki
Valuta
Euro
Weer
Max. 19°C

Finland

Oppervlakte
338.440 km²

Inwoners
ca 5½ miljoen

Hoofdstad
Helsinki

Airline
Finnair

Reistijd en afstand
2½ uur (AMS-HEL) - 1500 km

Tijdsverschil
Geen

Verkeersbureau
Visit Finland

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Finland