Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Singapore

Wereldstad Singapore: hypermodern traditioneel. Smeltkroes van culturen: Little India, Chinatown en Arab Street

Foto: De skyline van Singapore met links het Orchid-building

Populaire reizen in Singapore


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ontdek de metropolen Singapore en Kuala Lumpur, waar oost en west elkaar ontmoeten. Daarna trekken we diep het regenwoud van Taman Negara in en rijden door de glooiende heuvels van Cameron Highlands. .... bekijk reis»

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Een unieke combinatiereis waarbij we bruisend Singapore en de mooiste plekjes van Maleisië en Zuid-Thailand ontdekken. Een fantastische reis, barstensvol bijzondere excursies die al in de prijs zijn .... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Reis met ons mee naar de bruisende stad Singapore en de spectaculaire natuur van  het dichtbegroeide regenwoud van Borneo. We gaan op zoek naar orang-oetans, neusapen en neushoornvogels. In West-Male.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

5-daagse Sportreizen naar Singapore bij Mercure Singapore Bugis Formule 1.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

15-daagse Verre reizen naar Golf van Thailand bij 15 dg cruise Maleisië, Thailand en Vietnam.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Elke dag een nieuwe bestemming en een nieuwe ervaring rijker. Dat is cruisen met de Mein Schiff 5! Geniet aan boord van de Premium All Inclusive formule: dranken, fooien en bijna alle restaurants zijn.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Ontdek 's werelds mooiste vakantiebestemmingen met AIDAbella. De ruime hutten (waarvan het merendeel met een eigen balkon) laten niets te wensen over. Je kunt je terugtrekken in het grootste wellnessr.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Een reis vol verrassende contrasten. Na een bezoek aan de jungle in Khao Sok nationaal park kun je ontspannen op de tropische eilanden Koh Lanta, Langkawi en Penang. Vervolgens reis je door de rijke n.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Maak kennis met de hoogtepunten van Singapore, Maleisië en Thailand; een veelzijdig avontuur vol contrasten. Tijdens deze combinatiereis verken je indrukwekkende metropolen, prachtige natuur, tropisc.... bekijk reis»

Aantal dagen: 22 dagen / 21 nachten dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Deze afwisselende Maleisië familiereis is een belevenis die je onderdompelt in een mix van culturen en indrukken. Je ve.... bekijk reis»

Aantal dagen: 22 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Als geen ander land laat Maleisië de tegenstelling tussen hypermodern en traditioneel zien. Deze afwisselende groepsreis brengt je naar koloniale stadjes, trendy met.... bekijk reis»