Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Colombia

Andesgebergte, Tatacoawoestijn, Bogota, Medellin en Cartagena. Natuur, historie en cultuur.

ONTDEK • BELEEF • GENIET

Foto: Uitzicht vanaf de Tebaida in Quindio, Colombia.

Besneeuwde bergpieken, nevelwouden en onontdekte gastvrijheid
Dynamisch Colombia is Caribische kusten, het Andesgebergte, de rode Tatacoawoestijn, bruisend Bogota, Medellin en Cartagena, heerlijke koffie en vele, vele soorten fruit, Natuur, historie en cultuur gaan hand in hand en altijd weer die open, vriendelijke bevolking.

Populaire reizen in Colombia


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Deze schitterende Colombia-reis begint in Bogotá en gaat via de indrukwekkende woestijn bij Tatacoa naar de precolumbiaanse opgravingen bij San Agustín. Vervolgens reizen we door naar de groene koff.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

15-daagse Verre reizen naar Belize bij 15 dg cruise Midden Amerika en de Caribbean.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

12-daagse Verre reizen naar Aruba bij 12 dg cruise Caribische Zee met Panamakanaal.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

15-daagse Verre reizen naar Bolivar bij 15 dg cruise Van San Diego naar Fort Lauderdale.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

18-daagse rondreis Highlights of Colombia.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

In de kop van Zuid-Amerika ligt het schitterende Colombia, klaar om ontdekt te worden. Verbaas je over de schitterende koloniale en kleurrijke architectuur. Geniet van de overweldigende natuur met de .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Stap deze winter aan boord van de Mein Schiff 1 en ontdek het Caribisch gebied onder de winterzon. Het schip vaart naar het exotische eiland Jamaica en de Mexicaanse havens Cozumel en Costa Maya. Verv.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Leer Colombia en haar enthousiaste inwoners van dichtbij kennen, namelijk te voet en op de fiets. Colombianen zijn gek op fietsen in hun natuur en je kunt prachtig wandelen in de steden en langs de st.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Op de rondreis door Colombia maak je kennis met de prachtige groene natuur en ontmoet je de meest vriendelijke mensen van Latijns-Amerika. Ontdek in Colombia de prachtige Andes, het mysterieuze San Ag.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Een rondreis langs de hoogtepunten van het bijzondere en unieke Colombia. Naast al het natuurschoon in de Andes, de groene koffievelden, de prachtige stranden aan de Caribische kust en de jungle in Ta.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Colombia bezoeken we het land van de meest aardige en gastvrije mensen van Zuid-Amerika. Laat je overweldigen door de variatie en tegenstellingen van het land,.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke familiereis door Colombia bezoeken we het land van de meest aardige en gastvrije mensen van Zuid-Amerika. Laat je overweldigen door de variatie en tegenstellingen van het la.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Reizen in een kleurrijk en levendig land? Si! Colombia is een divers land waar zowel natuur- als cultuurliefhebbers aan hun trekken komen. Laat je overweldigen door de vele contrasten: woestijn, kolon.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen / 20 nachten dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Dit is een Colombia familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Deze parel in Zuid-Amerika heeft prachtige landschappen.... bekijk reis»

Spreektaal
Spaans
Tijd

Bogota
Valuta
Peso (COP)
Weer
Max. 12°C

Colombia

Oppervlakte
1.142.000 km²

Inwoners
48,7 miljoen

Hoofdstad
Bogota

Airline

Reistijd en afstand
10¾ uur (AMS-BOG)

Tijdsverschil
- 7 uur (Bogota)

Verkeersbureau

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Colombia