Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Jordanië

Ontdek de antieke uit de 4e eeuw voor Chr. stammende stad Jerash, kijk uit over het beloofde land vanaf de berg Nebo en maak een stadstour door hoofdstad Amman. Bekijk het kruisvaarderskasteel Shobak en bewonder de geheimen van de roze-rode rotsstad Petra; beleef de kleurrijke Wadi Rum woestijn en drijf op het water van de Dode Zee waar je op het laagste punt van de aarde bent.

Foto: Gezicht op de rode zandwoestijn en bedoïnenkamp tijdens zonsondergang in Wadi Rum, Jordanië.

Populaire reizen in Jordanië


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ontdek op je gemak de hoogtepunten van het gastvrije Jordanië. Van de Grieks-Romeinse opgraving Jerash en de bijbelse plaatsen Madaba en Mount Nebo tot de hoofdstad Amman. En van de Wadi Rum woestijn.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Gastvrij Jordanië is één groot familieavontuur. De Grieks-Romeinse geschiedenis komt tot leven in Jerash en Madaba en Mount Nebo zijn belangrijke bijbelse plaatsen. We overnachten in de woestijn en.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ontdek de hoogtepunten van het gastvrije Jordanië. Van de Grieks-Romeinse opgraving Jerash en de bijbelse plaatsen Madaba en Mount Nebo tot de hoofdstad Amman. En van de Wadi Rum woestijn en de Dode .... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ontdek alle hoogtepunten van het gastvrije Jordanië. Van de Grieks-Romeinse opgraving Jerash tot de hoofdstad Amman, van de bijbelse plaatsen Madaba en Mount Nebo tot de Wadi Rum woestijn en van de b.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

In een auto met privéchauffeur het prachtige Jordanië ontdekken! Je verblijft in comfortabele hotels en bezoekt de hoogtepunten van het land. De reis brengt je naar Petra en de magische woestijn van.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Wandel met ons mee langs alle hoogtepunten van Jordanië en ontdek zelf de schoonheid van dit woestijnland. In negen dagen tijd wissel je vijf mooie wandelingen af met prachtige cultuur en ontspanning.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Op eigen gelegenheid met huurauto het prachtige Jordanië ontdekken! Je verblijft in comfortabele hotels en bezoekt de hoogtepunten van het land. De reis brengt je naar Petra en de magische woestijn v.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Deze duoreis biedt het beste van beide landen. Israël is modern én traditioneel, waar de Bijbelverhalen tot leven komen. Het gastvrije Jordanië biedt zinderende woestijnlandschappen en natuurlijk d.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

12-daagse Zonvakantie naar Dode Zee bij 12 daagse fly drive Jordanie (prive chauffeur).... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

12-daagse Zonvakantie naar Dode Zee bij 12 daagse fly drive Jordanie (huurauto).... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

8-daagse rondreis Cultuurschatten van Jordanië.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

15-daagse Zonvakantie naar Centraal Israël bij Christelijke reis 15 dg vliegreis Israël, Jordanië.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

12-daagse rondreis Israël & Jordanië.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Zin om een Arabisch sprookje te beleven? Dan is deze rondreis door Jordanië je op het lijf geschreven. Samen met andere gezinnen ga je op een avontuur dat zich afspeelt tussen hoofdstad Amman en de p.... bekijk reis»