Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Zambia

Ga mee op gamedrives en nachtsafari. Reis per stoere safaritruck, spot leeuwen, olifanten, giraffen en nijlpaarden

Foto: Kleine olifantenfamilie gespot tijdens een gamedrive.

Populaire reizen in Zambia


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke reis door zambia, Malawi en Tanzania worden veel gamedrives gemaakt, wandel- en nachtsafari's gedaan, paard gereden en wordt er ook nog ontspannen aan de kust van Tanzania. .... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: Afrikaplus

Een prachtige Fly-In Safari waarbij de hoogtepunten van Zambia en Malawi worden gecombineerd. De rondreis door Zambia start in Livingstone bij de Victoria Watervallen. Geniet hier van een bootcruise o.... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: Afrikaplus

In het minder bekende Zambia en Malawi wacht u bij deze kleinschalige groepsreis een spannende safari. Deze reis is voor de iets meer doorgewinterde reiziger, een reis die af en toe wat meer geduld ve.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Afrikaplus

Deze combinatiereis naar Zambia en Malawi brengt u naar de meest prachtige safarigebieden van Zambia en Malawi. Een vakantie in Afrika met overnachtingen in exclusieve lodges in ongerepte en afgele.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Afrikaplus

Een wonderlijke Fly-In safari rondreis naar de mooiste parken van Zambia. Uw Zambia vakantie start in het ongerepte Kafue National Park. Weinig toeristen bezoeken dit afgelegen park in het west.... bekijk reis»

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: Afrikaplus

Enkele reis van de Victoria watervallen in Zambia tot aan Windhoek in Namibië. Deze avontuurlijke groepsreis in kleine groep start in Livingstone. De grens met Namibië wordt overstoken waarna we op .... bekijk reis»

Aantal dagen: 24 dagen

Reisorganisatie: Afrikaplus

Een avontuur met wildlife, woestijnen en waterwegen. Een indrukwekkende rondreis langs de hoogtepunten van Namibië en Botswana. De reis start aan de Victoria Falls aan de Zambia zijde. We steken de g.... bekijk reis»