Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Ierland

Ruige schoonheid, sfeervolle stadjes, ontelbare, indrukwekkende kastelen en volop gastvrijheid

.

Indrukwekkende kastelen te midden van ruige schoonheid

Ierland, het land van de ruige schoonheid, prachtige sfeervolle steden en stadjes, kleine authentieke dorpjes, ontelbare kastelen en andere schitterende historische gebouwen en gezellige en gastvrije inwoners. Bewonder de steile kliffen, het vele groen, de stranden waar je bijna nooit iemand tegen komt. Ga op zoek naar het wild-life van Ierland in één van de prachtige natuurgebieden. Waan u zelf een ridder of jonkvrouw in één van de indrukwekkende burchten of kastelen. Slenter door de straten van Dublin of Belfast, terwijl u af en toe gezellig een Ierse pub in duikt en geniet van de gemoedelijke sfeer, het authentieke interieur en natuurlijk een heerlijk Guinness biertje of echte Ierse whisky. Geniet van de verse zeevruchten en andere authentieke Ierse gerechten. Kortom, geniet met volle teugen van al het fraais dat Ierland u te bieden heeft.

 Beste reistijd Ierland
Wanneer u in de maanden mei, juni of september naar Ierland reist, vermijdt u de meeste neerslag en heeft u de meeste kans op aangename temperaturen.

Populaire reizen in Ierland


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Tui

Verken in eigen tempo de veelzijdige wereld van Noord-Ierland. Misschien minder bekend, maar zeker niet minder geliefd. Rij naar de hoogste kliffen van Europa, legendarische kastelen, Nationale Parken.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Al jaren favoriet in ons programma! Breng een bezoek aan de aantrekkelijkste gebieden van Ierland..... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: SNP

De Wild Atlantic Way is een goed gemarkeerde autoroute die langs de gehele Ierse westkust voert, van Londonderry in het noorden, naar Cork in het zuiden. Tijde.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Aan de rand van de levendige en charmante Ierse hoofdstad Dublin beginnen de heuvels van de Wicklow Mountains. Hier contrasteren de ruige, met heide en hoogveen bedekte hellingen, met de beschutte, do.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Ierland toont je tijdens deze mooi uitgestippelde route al haar hoogtepunten. En dat zijn er heel wat. Bezoek de veelzijdige stad Belfast en wandel over de oude stadsmuren van Derry. En natuurlijk kom.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Ontdek een groot aantal hoogtepunten van Ierland. Van de hoofdstad Dublin tot de beroemde Ring of Kerry aan de zuidwestkust en de ongerepte schoonheid van Connemara in het westen..... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Het veelbezongen Ierland weet haar bezoekers moeiteloos te betoveren met haar glooiende heuvels, diepgroene weiden, ruige kusten, heldere meren en een eeuwenoude en interessante cultuur. Het maanlands.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: SNP

Je maakt een voettocht rondom het langgerekte, bergachtige Dingle-schiereiland. Je volgt delen van de Dingle Way met onder andere stukken van de oude pelgrimsroute naar de ruim negenhonderd meter hoge.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: SNP

Afwisselende wandelvakantie over het, volgens insiders, meest authentieke schiereiland van Zuidwest-Ierland, met prachtige vissersplaatsjes als Castletownbere en Glengarriff, dat achter in een beschut.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Deze 8-daagse wandelvakantie combineert de Glens of Antrim met de geweldige Giant Causeway Coastal Route. De hoogste kliffen van Europa, legendarische kastelen en nationale parken. Ontdek UNESCO Werel.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Vakanties

Bijzondere rondreis door Ierland met een verblijf in luxe kasteelhotels.   ,Ierland,.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Ierland toont tijdens deze veelzijdige Grand Tour al haar hoogtepunten. Je leert meer over de moeilijke jaren van Belfast en wandelt over de oude stadsmuren van Derry. Natuurlijk komt ook de natuur vo.... bekijk reis»

Spreektaal
Iers
Tijd

Dublin
Valuta
Euro
Weer
Max. 17°C

Ierland

Oppervlakte
70.273 km²

Inwoners
ca. 4,9 miljoen

Hoofdstad
Dublin

Airline
Aer Lingus

Reistijd en afstand
1¾ uur (AMS-DUB) - 930 km

Tijdsverschil
- 1 uur

Verkeersbureau
Ierland Toerisme

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Ierland