Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Ierland

Ruige schoonheid, sfeervolle stadjes, ontelbare, indrukwekkende kastelen en volop gastvrijheid

.

Indrukwekkende kastelen te midden van ruige schoonheid

Ierland, het land van de ruige schoonheid, prachtige sfeervolle steden en stadjes, kleine authentieke dorpjes, ontelbare kastelen en andere schitterende historische gebouwen en gezellige en gastvrije inwoners. Bewonder de steile kliffen, het vele groen, de stranden waar je bijna nooit iemand tegen komt. Ga op zoek naar het wild-life van Ierland in één van de prachtige natuurgebieden. Waan u zelf een ridder of jonkvrouw in één van de indrukwekkende burchten of kastelen. Slenter door de straten van Dublin of Belfast, terwijl u af en toe gezellig een Ierse pub in duikt en geniet van de gemoedelijke sfeer, het authentieke interieur en natuurlijk een heerlijk Guinness biertje of echte Ierse whisky. Geniet van de verse zeevruchten en andere authentieke Ierse gerechten. Kortom, geniet met volle teugen van al het fraais dat Ierland u te bieden heeft.

 Beste reistijd Ierland
Wanneer u in de maanden mei, juni of september naar Ierland reist, vermijdt u de meeste neerslag en heeft u de meeste kans op aangename temperaturen.

Populaire reizen in Ierland


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Tui

Verken in eigen tempo de veelzijdige wereld van Noord-Ierland. Misschien minder bekend, maar zeker niet minder geliefd. Rij naar de hoogste kliffen van Europa, legendarische kastelen, Nationale Parken.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Prachtige rondreis Ierland met verblijf in uitstekende en charmante bed & breakfasts in leuke en interessante plaatsen. Langs Ierse highlights zoals de Ring of Kerry, Dingle Bay, Cliffs of Moher, Con.... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Vakanties

Dublin, de Cliffs of Moher en de Ring of Kerry zijn enkele van de vele highlights van deze individuele autorondreis door het prachtige Ierland..... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Prachtige rondreis Ierland voor gezinnen. Verblijf in hotels met familiekamers en in een comfortabele vakantiewoning. O.a. op de route: Ring of Kerry, Ring of Beara, Dingle Bay, Cliffs of Moher, Dub.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Prachtige korte rondreis voor in het voorjaar naar het zuidwesten van Ierland: de Ring of Kerry en de Wild Atlantic Way..... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: KRAS

Fly-drive Hello Ireland (hotels).... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: KRAS

Fly-drive Het eeuwenoude Ierland (hotels).... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Al jaren favoriet in ons programma! Breng een bezoek aan de aantrekkelijkste gebieden van Ierland..... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Met deze volledig verzorgde flydrive naar Ierland ga je met een gerust hart op pad. De reis is van voor tot achter tot in de puntjes geregeld. Je ontdekt de torenhoge kliffen, verborgen st.... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: SNP

De Wild Atlantic Way is een goed gemarkeerde autoroute die langs de gehele Ierse westkust voert, van Londonderry in het noorden, naar Cork in het zuiden. Tijde.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: KRAS

8 dagen Ierland met o.a. Dublin, The Burren, Cliffs of Moher, Connemara, Ring of Kerry.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Aan de rand van de levendige en charmante Ierse hoofdstad Dublin beginnen de heuvels van de Wicklow Mountains. Hier contrasteren de ruige, met heide en hoogveen bedekte hellingen, met de beschutte, do.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Ga naar het onontdekte Noord-Ierland met talloze filmlocaties van o.a. Game of Thrones. Of naar Slieve League, de prachtige maar minder bekende 'Cliffs of Moher van het Noorden'..... bekijk reis»

Spreektaal
Iers
Tijd

Dublin
Valuta
Euro
Weer
Max. 19°C

Ierland

Oppervlakte
70.273 km²

Inwoners
ca. 4,9 miljoen

Hoofdstad
Dublin

Airline
Aer Lingus

Reistijd en afstand
1¾ uur (AMS-DUB) - 930 km

Tijdsverschil
- 1 uur

Verkeersbureau
Ierland Toerisme

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Ierland