Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Australië

ONTDEKKEN • BELEVEN • GENIETEN

Breed luchtpanorama van Sydney stad en aan de oevers van Sydney Harbour van Lower North Shore tot het verre Barangaroo.

Australië is enorm. In oppervlakte ruim 230 keer zo groot als Nederland en met een bevolking van ‘’slechts’’ 22 miljoen mensen is het land vooral leeg. Meer dan 80% van de Australiërs woont in de steden zodat u bij uw rondreis vooral zult genieten van de indrukwekkende natuur en ruimte in Australië. Het grootste deel van Australië bestaat uit woestijn, maar er zijn ook een aantal flinke gebergtes met toppen boven de 2000 meter.
Liefhebbers van lekker eten, prachtige en afwisselende natuur en een unieke cultuur zullen genieten van hun rondreis door Australië.

Populaire reizen in Australië


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Bezoek het rode hart van Australië, wandel door de grillige rotsen van de West MacDonnell Ranges, zwem in koele ‘water holes’, rijd over eindeloze wegen de leegte tegemoet, ontdek de spectaculair.... bekijk reis»

Aantal dagen: 30 dagen

Reisorganisatie: Djoser

De eerste Nederlanders die in de 17e-eeuw Australië bereikten lieten zich afschrikken door het droge, ruige land en voeren verder naar Nieuw-Zeeland. Pas later bleek wat een prachtige natuur ‘Nieuw.... bekijk reis»

Aantal dagen: 27 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Deze fantastische reis met veelzijdige natuur en bijzondere cultuur van de Aboriginals start in Sydney of in Cairns, afhankelijk per vertrekdatum. Je hebt in Sydney ruim de tijd om bezienswaardigheden.... bekijk reis»

Aantal dagen: 24 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

West-Australië is een afwisselende bestemming voor de echte liefhebber. Je doorkruist de legendarische Nullarbor en volgt de voetsporen van de eerste ontdekkingsreizigers en pioniers.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze zeer complete en afwisselende rondreis reizen we door twee prachtige landen in Oceanië. Alle facetten komen aan bod. We bezoeken bekende steden in Australië, bewonderen the Great Ocean .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Met jullie eigen auto langs de oostkust van Australië én het prachtige Red Centre! Dat kan, tijdens deze selfdrive rondreis. Jullie rijden zelf dus jullie kunnen zelf bepalen waar je wil stoppen en .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door West-Australië reizen we in onze eigen comfortabele, safari overland truck langs de mooiste hoogtepunten. De overnachtingen variëren tussen comfortabele hote.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Australië breng je een bezoek aan de mooiste steden, ongerepte natuur, spectaculaire vergezichten én je maakt kennis met de bijzondere Aboriginal cultuur. Re.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Op avontuur met een 4-WD door Australië, weg van de gebaande paden. Tijdens deze autoreis rijdt u door een van de ruigste en meest afgelegen gebieden van Australië, de Kimberley. U volgt een aantal .... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Bent u op zoek naar een reis in het gezelschap van andere mensen, maar wilt u niet in een al te grote groep reizen? Wilt u regelmatig zelf een keuze maken uit de activiteiten die u ter plaatse onderne.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Fervent wandelaar? Dan is dit 4-daagse wandelarrangement door de ruige natuur van Tasmanië echt iets voor u! Maria Island beschikt over een prachtige natuur, met afwisselend landschap en een grote ve.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Een autoreis die u in 12 dagen het beste van het Zuidereiland laat zien. Na uw reis op het Noordereiland stapt u aan boord van de Interislander ferry die u naar Picton brengt, startpunt van deze reis..... bekijk reis»

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Tijdens deze reis ziet u alle hoogtepunten van Nieuw-Zeeland in een relatief kort tijdsbestek. Met medereizigers van over de hele wereld ziet u het prachtige Noordereiland met de mooie baaien van de B.... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Een combinatie van ijs met tropische temperaturen, het is mogelijk. Waarom niet uw reis op het Zuidereiland verlengen met een verblijf op het tropische Fiji, u bent er immers zo dichtbij! Een schril c.... bekijk reis»