Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Australië

ONTDEKKEN • BELEVEN • GENIETEN

Breed luchtpanorama van Sydney stad en aan de oevers van Sydney Harbour van Lower North Shore tot het verre Barangaroo.

Australië is enorm. In oppervlakte ruim 230 keer zo groot als Nederland en met een bevolking van ‘’slechts’’ 22 miljoen mensen is het land vooral leeg. Meer dan 80% van de Australiërs woont in de steden zodat u bij uw rondreis vooral zult genieten van de indrukwekkende natuur en ruimte in Australië. Het grootste deel van Australië bestaat uit woestijn, maar er zijn ook een aantal flinke gebergtes met toppen boven de 2000 meter.
Liefhebbers van lekker eten, prachtige en afwisselende natuur en een unieke cultuur zullen genieten van hun rondreis door Australië.

Populaire reizen in Australië


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Reis Down Under en ontdek de bruisende steden, overweldigende natuur en interessante Aboriginal cultuur. Wij laten je de hoogtepunten van Australië zien tijdens een schitterende reis, waarin vier bin.... bekijk reis»

Aantal dagen: 22 dagen

Reisorganisatie: SNP

Rijd met eigen huurauto door het Northern Territory, waar je prima in onze zomervakantie kunt rondreizen. Bewonder de prehistorische Aboriginal rotstekeningen in het befaamde Kakadu Nationaal Park en .... bekijk reis»

Aantal dagen: 27 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Deze fantastische reis met veelzijdige natuur en bijzondere cultuur van de Aboriginals start in Sydney of in Cairns, afhankelijk per vertrekdatum. Je hebt in Sydney ruim de tijd om bezienswaardigheden.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: SNP

Bezoek het noorden van Queensland, snorkel boven het Great Barrier Reef, spot fraaigekleurde vissen en zeeschildpadden, wandel over spierwitte stranden, kom tot rust in het tropisch regenwoud van Dain.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Bezoek het rode hart van Australië, wandel door de grillige rotsen van de West MacDonnell Ranges, zwem in koele ‘water holes’, rijd over eindeloze wegen de leegte tegemoet, ontdek de spectaculair.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: SNP

Bezoek het tropische noorden van Australië met het befaamde Kakadu Nationaal Park, bewonder de prehistorische Aboriginal rotstekeningen, spot tientallen fraaie vogels, bekijk enorme krokodillen van d.... bekijk reis»

Aantal dagen: 30 dagen

Reisorganisatie: Djoser

De eerste Nederlanders die in de 17e-eeuw Australië bereikten lieten zich afschrikken door het droge, ruige land en voeren verder naar Nieuw-Zeeland. Pas later bleek wat een prachtige natuur ‘Nieuw.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door West-Australië reizen we in onze eigen comfortabele, safari overland truck langs de mooiste hoogtepunten. De overnachtingen variëren tussen comfortabele hote.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Met jullie eigen auto langs de oostkust van Australië én het prachtige Red Centre! Dat kan, tijdens deze selfdrive rondreis. Jullie rijden zelf dus jullie kunnen zelf bepalen waar je wil stoppen en .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze zeer complete en afwisselende rondreis reizen we door twee prachtige landen in Oceanië. Alle facetten komen aan bod. We bezoeken bekende steden in Australië, bewonderen the Great Ocean .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Australië breng je een bezoek aan de mooiste steden, ongerepte natuur, spectaculaire vergezichten én je maakt kennis met de bijzondere Aboriginal cultuur. Re.... bekijk reis»

Aantal dagen: 30 dagen / 29 nachten dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Ver weg aan de andere kant van de wereld, ligt een van de meest diverse stukjes aarde. Tijdens je reis door het enorme Australië bezoek je de bekende en onbekende hoogtepunten. Je be.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Tijdens deze gevarieerde reis bezoekt u verschillende hoogtepunten van Australië. Uw reis begint in Darwin in het tropische noorden. Vanaf hier gaat u met de auto op verkenning in het Top End. Hie.... bekijk reis»

Aantal dagen: 22 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Een parel van een autoreis! U start deze rondreis in de levendige en culinaire stad Melbourne, waarna het tijd is om met de auto op pad te gaan en de mooiste plekken langs de zuidkust aan te doen. .... bekijk reis»