Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Tibet

Authentiek, indrukwekkend. Prachtige tempels en talloze monniken. Geniet van de reuzenpanda's en raak onder de indruk van het bijzondere paleiscomplex Potala van de Dalai Lama. Bekijk de waterdorpen Wuzhen en Suzhou en ervaar de rust van de eeuwenoude cultuur.

Foto: Panorama van het werelderfgoed paleis Potala van de Dalai Lama in Lhasa, Tibet.

Populaire reizen in Tibet


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 30 dagen

Reisorganisatie: Djoser

De rondreis start in Beijing waar excursies naar de Grote Muur en het Zomerpaleis op de planning staan. In Beijing pakken we de nachttrein naar Xi'an. We trekken in Xi’an een halve dag uit voor het .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze rondreis door Tibet en Nepal reizen we rond door de spectaculaire ruige natuur van de Tibetaanse hoogvlakte en maken het Tibetaanse kloosterleven van dichtbij mee. Onderweg passeren we do.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Het land van de Dalai Lama spreekt al eeuwen tot de verbeelding. Het desolate landschap op grote hoogte maakt een onuitwisbare indruk; je staat op het 'Dak va.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Een rondreis vol overweldigende natuur, enorme bergmassieven en mythische culturen. Je ziet de historische koningssteden van Nepal en maakt een prachtige wandeltocht aan de rand van de fotogenieke Kat.... bekijk reis»