Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Tibet

Authentiek, indrukwekkend. Prachtige tempels en talloze monniken. Geniet van de reuzenpanda's en raak onder de indruk van het bijzondere paleiscomplex Potala van de Dalai Lama. Bekijk de waterdorpen Wuzhen en Suzhou en ervaar de rust van de eeuwenoude cultuur.

Foto: Panorama van het werelderfgoed paleis Potala van de Dalai Lama in Lhasa, Tibet.

Populaire reizen in Tibet


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: Djoser

De reis over het dak van de wereld begint en eindigt in Kathmandu. Op weg naar de grens met Tibet bezoeken we de andere koningsstad in de Kathmandu-vallei, Bhaktapur. We overnachten in Nagarkot met ee.... bekijk reis»

Aantal dagen: 30 dagen

Reisorganisatie: Djoser

De rondreis start in Beijing waar excursies naar de Grote Muur en het Zomerpaleis op de planning staan. In Beijing pakken we de nachttrein naar Xi'an. We trekken in Xi’an een halve dag uit voor het .... bekijk reis»

Aantal dagen: 29 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

De 6711 meter hoge Mount Kailash is voor hindoes, jaïnisten, boeddhisten en volgelingen van de Bonreligie de zetel van hun goden. De reis die je naar dit centrum van.... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Oude pelgrimsroutes, gebedsvlaggen en kloosters zijn vaak de enige tekens van menselijk leven in het prachtige Tibet, ook wel het 'Dak van de Wereld' genoemd. De ‘Hemeltrein.... bekijk reis»

Aantal dagen: 29 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Een avontuurlijke tocht brengt je vanuit Beijing naar Kathmandu. Heb je via de Chinese steden Pingyao en Xi’an en de onmetelijke landschappen Lhasa eenmaal bereikt, dan ben je een kleine twee weken .... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Het land van de Dalai Lama spreekt al eeuwen tot de verbeelding. Het desolate landschap op grote hoogte maakt een onuitwisbare indruk; je staat op het 'Dak va.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Een rondreis vol overweldigende natuur, enorme bergmassieven en mythische culturen. Je ziet de historische koningssteden van Nepal en maakt een prachtige wandeltocht aan de rand van de fotogenieke Kat.... bekijk reis»