Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Tibet

Authentiek, indrukwekkend. Prachtige tempels en talloze monniken. Geniet van de reuzenpanda's en raak onder de indruk van het bijzondere paleiscomplex Potala van de Dalai Lama. Bekijk de waterdorpen Wuzhen en Suzhou en ervaar de rust van de eeuwenoude cultuur.

Foto: Panorama van het werelderfgoed paleis Potala van de Dalai Lama in Lhasa, Tibet.

Populaire reizen in Tibet


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: Turkish Airlines dagen

Reisorganisatie: Fox

Tijdens deze reis, bezoeken we alle hoogtepunten van zowel Nepal als Tibet. We starten de reis in het weelderig groene Nepal en bezoeken ondermeer het Chitwan Natuur Reservaat, het idyllisch geleg.... bekijk reis»

Aantal dagen: KLM dagen

Reisorganisatie: Fox

China en Tibet, een mix van eeuwenoude culturen en nieuwe ontwikkelingen. China is een land met felle contrasten, van torenhoge wolkenkrabbers tot straatjes met pagodes of tempels van honderden jaren.... bekijk reis»

Aantal dagen: KLM dagen

Reisorganisatie: Fox

Ga mee op een unieke rondreis die u kennis laat maken met twee prachtige bestemmingen, China en Tibet. De reis start in Chengdu, waar u natuurlijk een bezoek brengt aan de panda's. Van daaruit reist u.... bekijk reis»

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: BaoBab

Tijdens deze rondreis door Tibet reizen we rond door de spectaculaire ruige natuur van de Tibetaanse hoogvlakte en maken het Tibetaanse kloosterleven van dichtbij mee. Onderweg passeren we dorpjes en .... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: BaoBab

Tijdens deze rondreis door Tibet en Nepal reizen we rond door de spectaculaire ruige natuur van de Tibetaanse hoogvlakte en maken het Tibetaanse kloosterleven van dichtbij mee. Onderweg passeren we do.... bekijk reis»

Aantal dagen: 30 dagen

Reisorganisatie: Djoser

De rondreis start in Beijing waar excursies naar de Grote Muur en het Zomerpaleis op de planning staan. In Beijing pakken we de nachttrein naar Xi'an. We trekken in Xi’an een halve dag uit voor het .... bekijk reis»

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: Djoser

De reis over het dak van de wereld begint en eindigt in Kathmandu. Op weg naar de grens met Tibet bezoeken we de andere koningsstad in de Kathmandu-vallei, Bhaktapur. We overnachten in Nagarkot met ee.... bekijk reis»

Aantal dagen: 29 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

De 6711 meter hoge Mount Kailash is voor hindoes, jaïnisten, boeddhisten en volgelingen van de Bonreligie de zetel van hun goden. De reis die je naar dit centrum van.... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Oude pelgrimsroutes, gebedsvlaggen en kloosters zijn vaak de enige tekens van menselijk leven in het prachtige Tibet, ook wel het 'Dak van de Wereld' genoemd. De ‘Hemeltrein.... bekijk reis»

Aantal dagen: 29 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Een avontuurlijke tocht brengt je vanuit Beijing naar Kathmandu. Heb je via de Chinese steden Pingyao en Xi’an en de onmetelijke landschappen Lhasa eenmaal bereikt, dan ben je een kleine twee weken .... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Het land van de Dalai Lama spreekt al eeuwen tot de verbeelding. Het desolate landschap op grote hoogte maakt een onuitwisbare indruk; je staat op het 'Dak va.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Een rondreis vol overweldigende natuur, enorme bergmassieven en mythische culturen. Je ziet de historische koningssteden van Nepal en maakt een prachtige wandeltocht aan de rand van de fotogenieke Kat.... bekijk reis»