Kies uw land, regio, stad

OMAN Rondreizen en vakantie

ONTDEKKEN • BELEVEN • GENIETEN

Populaire reizen in Oman


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Het sprookjesachtig mooie Oman is het best bewaarde geheim van het Arabische schiereiland. Duizenden jaren beschaving, waanzinnige woestijnlandschappen en vriendelijke Omani zorgen voor een authentiek.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Oman is het best bewaarde geheim van het Arabische schiereiland. Duizenden jaren beschaving, waanzinnige woestijnlandschappen en vriendelijke Omani zorgen voor een authentiek Arabische sfeer..... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Ontdek het diverse Midden-Oosten: van hypermoderne architectuur tot houten zeilschepen, waterpijpen en mannen in witte gewaden. Overal in Oman ontdekken we historische forten en in de soek van Nizwa k.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen / 8 nachten dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Tijdens deze korte reis door het noorden van Oman bezoek je de bekendste bezienswaardigheden van het land. Muscat staat symbool voor de modernisering en openheid die door wijlen Sulta.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen / 13 nachten dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Sinbad heeft er zijn zeilen gehesen, de koningin van Sheba had er haar paleis; Oman is een land van verhalen, van Arabische sprookjes. Een verrassend land met een men.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Tijdens deze reis gaat u zelf met een 4-WD op pad en na een verblijf in het mystieke Muscat reist u verder naar het authentieke Nizwa, de adembenemende natuur van Jebel Akhdar met zijn fenomenale u.... bekijk reis»

Spreektaal
Arabisch
Tijd

Masqat
Valuta
Rial
Weer
Max. 34°C

Oman

Oppervlakte
309.500 km²

Inwoners
ca. 4.685.000

Hoofdstad
Masqat

Airline
Oman Air

Reistijd en afstand
7 uur (AMS-MCT) 5.516 km

Tijdsverschil
+ 4 uur (Masqat)

Verkeersbureau
visit Oman

Reisadvies
> Nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Oman