Familierondreizen, betaalbaar en echt leuk

vakantie met meerdere families

Betaalbare Familierondreizen, ook wel gezinsrondreizen genoemd

Familiereizen en familierondreizen zijn ideale vakanties voor het hele gezin. Steeds meer reisorganisaties hebben zich er inmiddels op toegelegd. Ze bieden een grote keuze aan mogelijkheden, niet alleen in Europa, maar juist ook wereldwijd. Logisch, want de vraag is groot. Een reis met het gezin wordt ook wel gezinsreis of gezinsrondreis genoemd. Het is een geweldige leuke mogelijkheid om met elkaar, gezamenlijk vakantie te vieren. Veilig rondreizen en samen nieuwe culturen ontdekken, niet alleen u, maar juist ook de kids steken erg veel op van een familierondreis. En dat is ideaal: U reist veelal onder begeleiding van een Nederlands sprekende reisgids, die zijn uitleg afstemt op de leeftijden van de groep. Samen met andere gezinnen Het kenmerk van een familierondreis is dat u samen met andere gezinnen reist. Overal is net even wat meer tijd en de kinderen hebben de gelegenheid met leeftijdgenootjes hun gang te kunnen gaan. Het maken van een groepsrondreis of een groepsreis kent vooral veel voordelen. Deze manier van reizen is dan ook erg populair. Erg fijn is de verzorging. En dan nog de reisbegeleiding en dat alles goed geregeld is. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en kunt u optimaal genieten van uw rondreis. Natuurlijk hebben groepsrondreizen ook een andere kant. We gaan op beide in.

Eerst de belangrijkste voordelen van een familierondreis. Het zijn eigenlijk vooral deze punten:

• samen reizen met andere gezinnen
• keuze uit reizen voor verschillende leeftijden
• de kinderen ontmoeten andere kinderen
• tijd en ruimte voor de kinderen
• volledig verzorgde reizen
• alle accommodaties zijn geregeld
• de meeste excursies zijn inbegrepen
• u komt op plekken waar je anders misschien niet was geweest
• aantrekkelijke prijzen en interessante kinderkortingen

Familierondreizen kennen dezelfde voordelen als een groepsreizen. Kijk daarom ook even onder groepsrondreizen. Ook kunt u familierondreizen als een privérondreis laten samenstellen; zie ook de informatie onder individuele rondreizen.

Goed bekendstaande organisaties
Een gerenommeerde reisorganisatie, die al jaren in het land van uw rondreis bekend is, weet goede prijzen uit te onderhandelen. Zij kennen immers de weg en werken samen met betrouwbare partners. Oké, het gaat natuurlijk ook wel eens mis, maar over het algemeen is het verloop van uw rondreis zonder meer goed. En als het dan toch een keer wat tegenzit, kun je altijd op hen rekenen.

Vooraf geregeld
Ook is het ideaal dat vooraf alle overnachtingen en het vervoer goed geregeld zijn. En niet in het minst is het erg prettig dat de reis wordt begeleid door goede reisleiding. De reisleider is eigenlijk altijd enthousiast, hij beschouwt uw rondreisland als het ware als ‘zijn land’. Hij weet meestal als geen ander waar je ook eens even van de gebaand paden af kunt, plekjes die u anders misschien nooit zou ontdekken. Een goede reisleider is ook iemand waar je op kan rekenen. Want mocht er eens iets mis gaan, dan weet hij waar of hoe hulp te krijgen is. En juist met kinderen is dat een goed gevoel.

Families met een klik
Een familierondreis is ook een erg leuke manier om nieuwe contacten op te doen. U bent niet alleen. Er zijn altijd reisgenoten met wie u een klik heeft. Het is fijn om met elkaar alle moois en nieuwe indrukken te delen. En ondertussen vermaken de kinderen elkaar. Een goede tip: Veel reisorganisaties organiseren vooraf informatie- en kennismakingsdagen; bezoek deze. Via onze nieuwsbrief informeren wij u.

Grote vraag
Er worden erg veel familierondreizen aangeboden. Zowel binnen Europa tot ver er buiten, zeg maar wereldwijd. Doordat de vraag naar gezinsrondreizen groot is, heeft iedere reisaanbieder een goede keuze. Dikwijls hebben ze een eigen specialisatie en vele typen reizen. U kunt de reizen goed vergelijken, zowel qua reistype als op prijs. En net als bij de groepsrondreizen, kunt u ook individuele privérondreizen boeken. U bepaalt dan zelf uw ‘groep’. Kijk daarom ook even onder individuele rondreizen.

Beste prijs
Door een familierondreis te boeken heeft u de beste prijs. De reisorganisatie koopt immers ‘groot’ in en weet daardoor een gewoon goede prijs uit te onderhandelen, zowel bij de hotels als de airlines. Dat is ook wel logisch, want zij brengen het hele jaar door klanten. Zo bespaart u soms al gauw 40 tot 60%  op uw rondreis. Bovendien kunt u regelmatig profiteren van interessante kinderkortingen.

Aangesloten reisorganisaties
Rondreizen.nl werkt samen met een groot aantal goed bekendstaande reisorganisaties. Wereldwijd organiseren zij rondreizen en vakanties naar alle bestemmingen. Klik hier voor een overzicht van alle bij ons aangesloten reisorganisaties die familierondreizen aanbieden.

RONDREIS TIP
Veel reisorganisaties hebben regelmatig erg aantrekkelijke aanbiedingen. Bijvoorbeeld een actieweek, de introductie van een nieuwe rondreis, of indien een minimum aantal boekers nog niet bereikt is. De kortingen kunnen flink oplopen. Om niets te missen schrijft u zich onderaan deze pagina nu in op onze nieuwsbrief. Dan mist u niks en blijft u op de hoogte van de scherpste aanbiedingen.