Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Sri Lanka

Ontdek de eeuwenoude koningssteden en het wildlife van het oude Ceylon. Safari door Udawalawe Nationaal Park; geniet van werelderfgoed Anuradhapura en Sigiriya. Bezoek de Rotstempel van Dambulla en beleef een dans- voorstelling van de Kandy vuurdansers. Maak een bootsafari door Ranweli en spot olifanten per jeepsafari.

Foto: Ondergaande zon over de Indische Oceaan, Sri Lanka

Populaire reizen in Sri Lanka


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Sri Lanka is een tropische parel midden in de Indische Oceaan. De mooie stranden, de tropische natuur, de koele hooglanden, de nationale parken met wilde dieren en de vele culturele bezienswaardighede.... bekijk reis»

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Tijdens deze uitgebreide rondreis verken je Sri Lanka in een ontspannen tempo. Geniet van de gastvrije bewoners en de rijke variatie aan culturele hoogtepunten, afgewisseld door spectaculaire natuur. .... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Sri Lanka biedt naast eeuwenoude cultuurschatten een rijkdom aan natuur. Tijdens deze rondreis laat je privéchauffeur je natuurlijk de beroemde hoogtepunten zien, maar ook de wat minder bekende plekj.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Sri Lanka is een ideale verre familiebestemming. De afstanden zijn klein en in een ontspannen tempo ga je op ontdekkingsreis om te genieten van het tropische binnenland, de mooie palmenstranden en de .... bekijk reis»

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ga met ons mee en ontdek in een ontspannen tempo de hoogtepunten van Sri Lanka. Het is een zeer geschikte bestemming voor families, vanwege de veelzijdigheid, de korte afstanden, de gastvrije bevolkin.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Reis met ons mee langs theeplantages en met palmen omzoomde baaien, ontmoet de olifanten in hun eigen leefgebied, vergaap je aan eeuwenoud cultureel erfgoed en de prachtige boeddhistische tempels en l.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Sri Lanka is een waar tropisch paradijs met een enorme variatie aan landschappen en diersoorten. Dichtbegroeid regenwoud wordt afgewisseld met uitgestrekte theeplantages en prachtige nationale parken..... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Van koningssteden met een rijk verleden en nationale parken waar je wilde olifanten spot tot groene hooglanden met theeplantages en uitgestrekte stranden: Sri Lanka is een veelzijdig vakantieland en t.... bekijk reis»

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Een 'seafood tasting tour', ontbijten op de Pidurangala rots met uitzicht op de Leeuwenrots, genieten van een lunch bereid volgens traditioneel recept, zwemmen bij een waterval en wildwater-raften; de.... bekijk reis»

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Uitgebreide rondreis langs al het moois dat Sri Lanka te bieden heeft. In dit veelzijdige land laten we ons verrassen door de vriendelijke bevolking, de prachtige landschappen en de culturele hoogtepu.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Deze uitgebreide rondreis neemt je mee naar de mooiste plekjes op de parel van de Indische oceaan. Een wandeltocht door het laatste regenwoud van Sri Lanka, kennismaken met de lokale cultuur, het bekl.... bekijk reis»

Aantal dagen: 22 dagen

Reisorganisatie: Tui

Ontdek het rijke koloniale verleden van Sri Lanka, waar talloze Nederlandse forten herinneren aan de bloeiende VOC tijd. Proef de Ceylonthee op de plek waar deze thee gemaakt wordt; de frisgroene plan.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Tui

Met je favoriete reisgenoot naast je ziet de ondergaande zon er vanaf het balkon van hotel Goldi Sands in Sri Lanka spectaculair uit. Het hotel doet zijn naam eer aan, met een kilometerslang goudgeel .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Tijdens deze rondreis maak je in korte tijd kennis met alle hoogtepunten van Sri Lanka. Van de minder bekende Yapahuwarots tot het wereldberoemde Yala National Park. Ook maak je een reis per trein doo.... bekijk reis»