Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie Saksen-Anhalt

Verrassend veelzijdig vakantieland

ONTDEK • BELEEF • GENIET

>> Lees ook alle VVV-info van het Verkeersbureau van Sachsen-Anhalt

saksen-anhalt_rondreizen.nl

saksen-anhalt_magdeburg_rondreizen.nl

Deze bijzonder veelzijdige deelstaat vind je recht van Hessen. Saksen-Anhalt is juist prima geschikt voor een rondreis per auto. Deze provincie ligt naast Thüringen en Saksen, en hemelsbreed tussen Berlijn, Leipzig en Hannover. Magdeburg is het middelpunt en de hoofdstad van Saksen-Anhalt. Hier ga je tijdens je autovakantie zeker kijken. Maar in deze aantrekkelijke deelstaat ligt ook het bekende historische Halle , een garantie voor een afwisselende rondreis. Ontdek en geniet van de vele echt mooie vakantieregio’s, landelijke dorpjes en aantrekkelijkeLees meer

Populaire reizen in Saksen-Anhalt


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Sawadee

Episch. Zo durven wij deze reis wel te noemen. We nemen je mee door Duitsland, Italië, Oostenrijk, Slovenië, Slowakije, Tsjechië en Polen. We bezoeken een aantal van Europa's mooiste bergketens en .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Stap aan boord van de Mein Schiff 4 en geniet negen dagen lang Premium All Inclusive. Tijdens deze cruise heb je maar liefst twee volle dagen in St. Petersburg. Ga op pad en bewonder de vele schilderi.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Geniet van de mooiste plaatsen aan de Donau tijdens deze cruise met het gloednieuwe TUI Skyla. Geniet van de unieke sfeer in Linz, ervaar de cultuur in Wenen en bezoek het middeleeuwse centrum van Kre.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Het Beierse Woud in het zuiden van Duitsland heeft haar bezoekers veel te bieden. Nabij de Tsjechische grens gaat het Beierse Woud over in het Boheemse Woud, het grootste bosgebergte van Midden-Europa.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Waar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg elkaar treffen, vind je het lieflijke Moezeldal. Laat je bekoren door de rivier met haar vele bochten, de wijnbergen, de bossen, de burchten en de schilderachtig.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

De komende 13 dagen ontdek je een grote verscheidenheid van landen en steden. Van de Scandinavische sfeer en bouwstijl in Stockholm tot de imposante gebouwen in St. Petersburg. Hier heb je twee dagen .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Vaar met de Mein Schiff 6 maar liefst 18 dagen lang naar onder andere Duitsland, IJsland en Groot-Brittanië. Een van de hoogtepunten van deze cruise is je bezoek aan de Noordkaap, het noordelijkste p.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

In de zomer van 2013 werd de 125 kilometer lange 'Vennbahn', één van de langste en mooiste tot fietspad omgebouwde spoorlijnen in Europa, officieel geopend. Voor de Belgische Oostkantons en de aangr.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Fietsvakanties in het Zwarte Woud en Rijndal zijn enorm populair. De afgelopen jaren hebben we dan ook al vele fietsliefhebbers kennis laten maken met deze prachtige streek. We stippelden veelal vlakk.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Een ware belevenis is deze fietstocht langs de Donau, de rivier die bekend staat als een van de mooiste van Europa. Onderweg sta je oog in oog met kunst, cultuur, het prachtige Oostenrijkse landschap .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Deze veelzijdige reis is al jaren een topper in ons reisaanbod! En dat is niet zo verwonderlijk want er valt in de deelstaat Saksen veel te ontdekken. De winning van zilver en andere mineralen heeft d.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Shoppen & sightseeing… dat klinkt als een ideale korte vakantie! Wij nemen je tijdens deze singlereis graag mee naar de populaire metropool Berlijn. Aan cultuur geen gebrek, denk maar eens aan histo.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

De Mein Schiff 3 vaart met een waanzinnige route naar de mooiste bestemmingen in IJsland en Schotland. Vanuit Invergordon kun je bijvoorbeeld rondwandelen in de indrukwekkende Schotse Hooglanden en hi.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

De schoonheid en romantiek van de Rijn, Moezel en Lahn is niet in woorden uit te drukken. De hoogste tijd dus om deze pracht met eigen ogen te bekijken tijdens deze fietsvakantie. Volg de vele bochten.... bekijk reis»

Spreektaal
Duits
Tijd

Magdeburg
Valuta
Euro
Weer
Max. 6°C

Oppervlakte
20.452 km²

Inwoners
Ruim 2,2 miljoen

Hoofdstad
Magdeburg

Airline
Reis per auto

Reistijd en afstand
AUTO: 5 uur - 497 km

Tijdsverschil
Geen

Verkeersbureau
> VVV-informatie verkeersbureau Saksen-Anhalt

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Saksen-Anhalt