Kies uw land, regio, stad

Ontdek Bad Liebenstein, Thüringen

>> Klik hier voor alle informatie van het Verkeersbureau Thüringen

ThüringenBad-Liebenstein_rondreizen.nl

BAD LIEBENSTEIN. Stadje met het mooiste Schloßpark van Duitsland

Ligging. Bad Liebenstein ligt in het Naturpark Thüringer Wald op de grens met de Rhön, tussen de plaatsjes Bad Salzungen en Bad Tabarz. Het ligt midden in de natuur waar dwars er doorheen twee Prädikatswanderwege lopen, de Rennsteig en de Lutherweg. En op ‘steenworp’ afstand de Werratal-Radweg en de Rennsteig-Wanderradweg.

Thüringen_Bad-Liebenstein_rondreizen.nl Panorama over Bad Liebenstein

Het stadje
Bad Liebenstein is bekend als een historisch kuuroord, waar ooit Johannes Brahms te gast was. Dat aanbod geldt nog steeds. Maar de belangrijkste bezienswaardigheid is hier het schitterend gelegen Schloss Altenstein. Het is gebouwd in 1798 in de stijl van de Engelse laat-renaissance. Het was de zomerresidentie van de Hertogen van Saksen-Meiningen. Voor het kasteel is de groteLees meer

Populaire reizen in Bad Liebenstein


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: KRAS

7-daagse fietsreis Duitsland per Comfort Class touringcar en verblijf in 4-sterrenhotel incl. ontbijt en diner. Op de pedalen naar o.a. Weimar en Jena!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: KRAS

Fietsreis Duitsland inclusief verblijf in goede hotels, ontbijt, diner, bagagetransport en fietsroutes naar o.a. Weimar.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Een weekje onbezorgd genieten van een All Inclusive vakantie en je hoeft niet eens in het vliegtuig te stappen. Bij het Fair Resort in Jena ga je genieten van talloze faciliteiten en een prachtige omg.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Ravotten in het indoor speelparadijs, 70 meter glijplezier in het subtropisch zwemparadijs en dagelijkse animatie in het Rhön Park Aktiv Resort in Hausen-Roth. De kinderen zullen hier bij weer of gee.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Vakanties

Maak kennis met Thüringen, het groene hart van Duitsland, en bezoek steden als Weimar, Dresden, Gotha en Jena. Een reis door de geschiedenis en volop genieten van burchten en kastelen..... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Fietsen door een landschap met kastelen aan de horizon. Deze fietsreis volgt de Klassiker Strasse met veel culturele hoogtepunten onderweg..... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Je combineert beroemde parels en minder bekende juweeltjes in Midden-Europa. Je bezoekt het onvolprezen Praag en het kasteelstadje Cesky Krumlov. Stad en natuur zijn mooi in evenwicht in d.... bekijk reis»

Aantal dagen: 6 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Vakanties

Een afwisselende reis naar het gezellige Thüringen die u kennis laat maken met de natuur & cultuur die deze prachtige streek rijk is..... bekijk reis»

Reisorganisatie: Pharos

Midden in het groene hart van Duitsland ligt het kleine dorpje Georgenthal. Hotel Rodebachmühle is het ideale uitgangspunt om prachtige wandelingen te maken, Erfurt of Weimar te bezoeken .... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Pharos

30 Jaar na de val van het IJzeren Gordijn is er veel veranderd in het voormalige Oost-Duitsland. Maar veel ook niet! Zo zie je in Berlijn nog steeds het 'Ampelmänchen'- het gr.... bekijk reis»

Aantal dagen: 6 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Een afwisselende reis naar het gezellige Thüringen die u kennis laat maken met de natuur & cultuur die deze prachtige streek rijk is..... bekijk reis»

Spreektaal
Duits
Tijd

Bad Liebenstein
Valuta
Euro (€)
Weer
Max. 14°C

Oppervlakte
48,81 km²

Inwoners
4.033

Hoofdstad
Bad Liebenstein

Airline
Reis per auto

Reistijd en afstand
AUTO 5½ uur - 486 km

Tijdsverschil
Geen

Verkeersbureau
Verkeersbureau Bad Liebenstein, Herzog-Georg-Straße 16, 36448 Bad Liebenstein, telefoon: +49 (0) 36961 69 320

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Bad Liebenstein

FOTO © CREDITS
Shutter Stock; Thüringer Tourismus GmbH; Hans (J.A.M.M. )Lugten, Rondreizen.nl

Alle stadjes in Thüringen: Altenburg, Apolda, Bad Frankenhausen, Bad Langensalza, Bad Liebenstein, Bad Salzungen, Bad Tabarz, Dornburg-Camberg, Erfurt, Eisenach, Gera, Gotha, Greiz, Ilmenau, Jena, Meiningen, Nordhausen, Oberhof, Rudolstadt, Saalburg, Saalfeld, Schmalkalden, Sondershausen, Weimar, Weißensee