Kies uw land, regio, stad

Ontdek Bad Liebenstein, Thüringen

>> Klik hier voor alle informatie van het Verkeersbureau Thüringen

ThüringenBad-Liebenstein_rondreizen.nl

BAD LIEBENSTEIN. Stadje met het mooiste Schloßpark van Duitsland

Ligging. Bad Liebenstein ligt in het Naturpark Thüringer Wald op de grens met de Rhön, tussen de plaatsjes Bad Salzungen en Bad Tabarz. Het ligt midden in de natuur waar dwars er doorheen twee Prädikatswanderwege lopen, de Rennsteig en de Lutherweg. En op ‘steenworp’ afstand de Werratal-Radweg en de Rennsteig-Wanderradweg.

Thüringen_Bad-Liebenstein_rondreizen.nl Panorama over Bad Liebenstein

Het stadje
Bad Liebenstein is bekend als een historisch kuuroord, waar ooit Johannes Brahms te gast was. Dat aanbod geldt nog steeds. Maar de belangrijkste bezienswaardigheid is hier het schitterend gelegen Schloss Altenstein. Het is gebouwd in 1798 in de stijl van de Engelse laat-renaissance. Het was de zomerresidentie van de Hertogen van Saksen-Meiningen. Voor het kasteel is de groteLees meer

Populaire reizen in Bad Liebenstein


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Een weekje onbezorgd genieten van een All Inclusive vakantie en je hoeft niet eens in het vliegtuig te stappen. Bij het Fair Resort in Jena ga je genieten van talloze faciliteiten en een prachtige omg.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Ravotten in het indoor speelparadijs, 70 meter glijplezier in het subtropisch zwemparadijs en dagelijkse animatie in het Rhön Park Aktiv Resort in Hausen-Roth. De kinderen zullen hier bij weer of gee.... bekijk reis»

Aantal dagen: 6 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Een afwisselende reis naar het gezellige Thüringen die u kennis laat maken met de natuur & cultuur die deze prachtige streek rijk is..... bekijk reis»

Aantal dagen: 6 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Een afwisselende reis naar het gezellige Thüringen die u kennis laat maken met de natuur & cultuur die deze prachtige streek rijk is..... bekijk reis»

Spreektaal
Duits
Tijd

Bad Liebenstein
Valuta
Euro (€)
Weer
Max. 30°C

Oppervlakte
48,81 km²

Inwoners
4.033

Hoofdstad
Bad Liebenstein

Airline
Reis per auto

Reistijd en afstand
AUTO 5½ uur - 486 km

Tijdsverschil
Geen

Verkeersbureau
Verkeersbureau Bad Liebenstein, Herzog-Georg-Straße 16, 36448 Bad Liebenstein, telefoon: +49 (0) 36961 69 320

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Bad Liebenstein

FOTO © CREDITS
Shutter Stock; Thüringer Tourismus GmbH; Hans (J.A.M.M. )Lugten, Rondreizen.nl

Alle stadjes in Thüringen: Altenburg, Apolda, Bad Frankenhausen, Bad Langensalza, Bad Liebenstein, Bad Salzungen, Bad Tabarz, Dornburg-Camberg, Erfurt, Eisenach, Gera, Gotha, Greiz, Ilmenau, Jena, Meiningen, Nordhausen, Oberhof, Rudolstadt, Saalburg, Saalfeld, Schmalkalden, Sondershausen, Weimar, Weißensee