Kies uw land, regio, stad

Ontdek Weimar

Parken en kastelen, Goethe en Schiller, klassiek UNESCO werelderfgoed

>>> Klik hier voor alle toeristische informatie over Weimar (Verkeersbureau Weimar).

Hoe wordt Weimar genoemd?
Een park met een stad, zo noemt men menigmaal de stad Weimar. Bedoeld wordt het ‚Park an der Ilm‘, vanwaar de rivier vanaf het stadskasteel, het Weimarer Schloss, zich kilometers lang naar het zuiden meandert. De rivier is onderdeel van het UNESCO Werelderfgoed ‚Klassiek Weimar‘, zoals de meerdereLees meer

Top 4 betaalbare reizen in Weimar


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Kras

Fietsreis Duitsland inclusief verblijf in goede hotels, ontbijt, diner, bagagetransport en fietsroutes naar o.a. Weimar.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Kras

7-daagse fietsreis Duitsland per Comfort Class touringcar en verblijf in 4-sterrenhotel incl. ontbijt en diner. Op de pedalen naar o.a. Weimar en Jena!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Je combineert beroemde parels en minder bekende juweeltjes in Midden-Europa. Je bezoekt het onvolprezen Praag en het kasteelstadje Cesky Krumlov. Stad en natuur zijn mooi in evenwicht in d.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Fietsen door een landschap met kastelen aan de horizon. Deze fietsreis volgt de Klassiker Strasse met veel culturele hoogtepunten onderweg..... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Pharos

30 Jaar na de val van het IJzeren Gordijn is er veel veranderd in het voormalige Oost-Duitsland. Maar veel ook niet! Zo zie je in Berlijn nog steeds het 'Ampelmänchen'- het gr.... bekijk reis»