Kies uw land, regio, stad

Ontdek historisch Erfurt

Middeleeuws Luther stadje met prachtige kathedraal en historisch Joods kerkhof

>>> Klik hier voor alle toeristische informatie over Erfurt (Verkeersbureau Erfurt).


Dat Erfurt reeds in een vroeg document genoemd wordt, is te danken aan de Heilige Bonefatius. Hij schreef namelijk in het jaar 74 2 een brief aan de Paus en berichtte over de oprichting van een Bisschopszetel. Hiermee was Erfurt toen al een belangrijke nederzetting, tezamen metLees meer

Top 4 betaalbare reizen in Erfurt


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Kras

Fietsreis Duitsland inclusief verblijf in goede hotels, ontbijt, diner, bagagetransport en fietsroutes naar o.a. Weimar.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Kras

7-daagse fietsreis Duitsland per Comfort Class touringcar en verblijf in 4-sterrenhotel incl. ontbijt en diner. Op de pedalen naar o.a. Weimar en Jena!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Je combineert beroemde parels en minder bekende juweeltjes in Midden-Europa. Je bezoekt het onvolprezen Praag en het kasteelstadje Cesky Krumlov. Stad en natuur zijn mooi in evenwicht in d.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Fietsen door een landschap met kastelen aan de horizon. Deze fietsreis volgt de Klassiker Strasse met veel culturele hoogtepunten onderweg..... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Pharos

30 Jaar na de val van het IJzeren Gordijn is er veel veranderd in het voormalige Oost-Duitsland. Maar veel ook niet! Zo zie je in Berlijn nog steeds het 'Ampelmänchen'- het gr.... bekijk reis»