Kies uw land, regio, stad

Rondreizen vakantie Nicaragua

Populaire reizen in Nicaragua


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ga met ons mee op deze zeer bijzondere rondreis door twee prachtige landen in Midden-Amerika. In Costa Rica bezoeken we indrukwekkende natuurgebieden en genieten we van de flora en fauna, in Nicaragua.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze rondreis door Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Belize en Guatemala beleef je de geheel eigen sfeer van zes landen in Midden-Amerika. Costa Rica is met zijn tropische regenwou.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Het tropische Costa Rica, met haar enorme verscheidenheid aan dieren en planten, wordt ook wel de 'Tuin van Midden-Amerika' genoemd. Hoewel grote delen van dit land zijn bedekt met oerwoud, vind je er.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Een avontuurlijke rondreis voor een uitgebreide kennismaking met Nicaragua kan het beste door zelf achter het stuur te kruipen. Een ware belevenis die een verzameling van impressies oplevert: de meren.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Een reis die u meeneemt langs de hoogtepunten van veelzijdig Nicaragua met het comfort van een privé chauffeur/gids. De prachtige stranden in het zuiden aan de Stille Oceaan, de vulkanen op Ometepe I.... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: Van Verre

Aankomst in de hoofdstad Managua - León, oude stad - Granada, koloniaal centrum aan het Meer van Nicaragua - het eiland Ometepe - strand bij San Juan del Sur - vertrek vanaf Managua.... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: Van Verre

Managua - huurauto, naar Matagalpa- koloniale stad León- via Masaya met kleurrijke markt naar Laguna de Apoyo- mooiste stad: Granada- strand van San Juan del Sur- Managua.... bekijk reis»

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: Van Verre

Nicaragua: Managua - koloniale steden León en Granada - Isla de Ometepe - San Juan del Sur - Costa Rica: Rincón de la Vieja, vulkaan- Monteverde - dieren in Manuel Antonio National Park - San José.... bekijk reis»