Kies uw land, regio, stad

Ontdek OBERHOF Thüringen

>>> Klik hier voor alle toeristische informatie van het Verkeersbureau Thüringen

Thüringen_JOberhof_rondreizen.nl

OBERHOF Sportief stadje in de natuur

Ligging. Oberhof ligt midden in de schitterende natuur in het Naturpark Thüringer Wald. Het ligt tussen Schmalkalden en Ilmenau. Langs Oberhof loopt de zeer bekende Prädikatswanderweg de Rennsteig. ’s Winters is hier volop wintersport. Door het plaatsje stroomt de Eimersbach.

Thüringen_JOberhof_rondreizen.nl

Het stadje.
Oberhof is eigenlijk een flink dorp. Het heeft nog geen 1.700 inwoners, maar door haar sportieve bekendheid kan het er gezellig druk zijn. Door de compactheid zijn hotels, restaurants en kneipjes op loopafstand bereikbaar. Midden in staat de evangelische Christuskirche op  twee straten van de VVV. Liefhebbers vanLees meer

Populaire reizen in Oberhof


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Kras

Fietsreis Duitsland inclusief verblijf in goede hotels, ontbijt, diner, bagagetransport en fietsroutes naar o.a. Weimar.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Kras

7-daagse fietsreis Duitsland per Comfort Class touringcar en verblijf in 4-sterrenhotel incl. ontbijt en diner. Op de pedalen naar o.a. Weimar en Jena!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: De Jongintra Rondreizen

Maak kennis met Thüringen, het groene hart van Duitsland, en bezoek steden als Weimar, Dresden, Gotha en Jena. Een reis door de geschiedenis en volop genieten van burchten en kastelen..... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Pharos

30 Jaar na de val van het IJzeren Gordijn is er veel veranderd in het voormalige Oost-Duitsland. Maar veel ook niet! Zo zie je in Berlijn nog steeds het 'Ampelmänchen'- het gr.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Fietsen door een landschap met kastelen aan de horizon. Deze fietsreis volgt de Klassiker Strasse met veel culturele hoogtepunten onderweg..... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Je combineert beroemde parels en minder bekende juweeltjes in Midden-Europa. Je bezoekt het onvolprezen Praag en het kasteelstadje Cesky Krumlov. Stad en natuur zijn mooi in evenwicht in d.... bekijk reis»

Spreektaal
Duits
Tijd

Oberhof
Valuta
Euro (€)
Weer
Max. 13°C

Oppervlakte
23,47 km²

Inwoners
1655

Hoofdstad
Oberhof

Airline
Per auto - 5½ uur

Vliegtijd en afstand
Utrecht - Oberhof 543 km.

Tijdverschil
Geen

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Verkeersbureau
Verkeersbureau Oberhof, Crawinkler Straß 2, 98559 Oberhof, telefoon 036842 2690

Hier vind je Oberhof

 

FOTO © CREDITS
Toma Babovic; Lars Schneider; Thüringer Tourismus GmbH; plaatselijke verkeersbureaus; Shutter Stock; Hans (J.A.M.M.) Lugten; Rondreizen.nl