Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie Eichsfeld-Hainich-Werratal

Eén natuurpark, drie prachtige landschappen

Eichsfeld-Hainich-Werratal: Eén groots natuurpark, drie bijzondere landschappen. Dit graag bezochte vakantiegebied ligt direct aan de vroegere oost-west grens en is met slechts een 4½ uur rijden via de A44 snel en goed te bereiken. Leuk om te weten, dat juist hier het geografische middelpunt van Duitsland ligt. Daar bevindtLees meer

Aantal gevonden reizen: 5

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Kras

Fietsreis Duitsland inclusief verblijf in goede hotels, ontbijt, diner, bagagetransport en fietsroutes naar o.a. Weimar.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Kras

7-daagse fietsreis Duitsland per Comfort Class touringcar en verblijf in 4-sterrenhotel incl. ontbijt en diner. Op de pedalen naar o.a. Weimar en Jena!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Je combineert beroemde parels en minder bekende juweeltjes in Midden-Europa. Je bezoekt het onvolprezen Praag en het kasteelstadje Cesky Krumlov. Stad en natuur zijn mooi in evenwicht in d.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Fietsen door een landschap met kastelen aan de horizon. Deze fietsreis volgt de Klassiker Strasse met veel culturele hoogtepunten onderweg..... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Pharos

30 Jaar na de val van het IJzeren Gordijn is er veel veranderd in het voormalige Oost-Duitsland. Maar veel ook niet! Zo zie je in Berlijn nog steeds het 'Ampelmänchen'- het gr.... bekijk reis»