Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie Eichsfeld-Hainich-Werratal

Eén natuurpark, drie prachtige landschappen

Eichsfeld-Hainich-Werratal: Eén groots natuurpark, drie bijzondere landschappen. Dit graag bezochte vakantiegebied ligt direct aan de vroegere oost-west grens en is met slechts een 4½ uur rijden via de A44 snel en goed te bereiken. Leuk om te weten, dat juist hier het geografische middelpunt van Duitsland ligt. Daar bevindtLees meer

Populaire reizen in Eichsfeld


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Kras

Fietsreis Duitsland inclusief verblijf in goede hotels, ontbijt, diner, bagagetransport en fietsroutes naar o.a. Weimar.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Kras

7-daagse fietsreis Duitsland per Comfort Class touringcar en verblijf in 4-sterrenhotel incl. ontbijt en diner. Op de pedalen naar o.a. Weimar en Jena!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: De Jongintra Rondreizen

Maak kennis met Thüringen, het groene hart van Duitsland, en bezoek steden als Weimar, Dresden, Gotha en Jena. Een reis door de geschiedenis en volop genieten van burchten en kastelen..... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Pharos

30 Jaar na de val van het IJzeren Gordijn is er veel veranderd in het voormalige Oost-Duitsland. Maar veel ook niet! Zo zie je in Berlijn nog steeds het 'Ampelmänchen'- het gr.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Je combineert beroemde parels en minder bekende juweeltjes in Midden-Europa. Je bezoekt het onvolprezen Praag en het kasteelstadje Cesky Krumlov. Stad en natuur zijn mooi in evenwicht in d.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Fietsen door een landschap met kastelen aan de horizon. Deze fietsreis volgt de Klassiker Strasse met veel culturele hoogtepunten onderweg..... bekijk reis»

Spreektaal
Duits
Tijd

Heilbad Heiligenstadt
Valuta
Euro
Weer
Max. 0°C

Oppervlakte
940 km²

Inwoners
ruim 102.000

Hoofdstad
Heilbad Heiligenstadt

Airline
Reis per Auto

Vliegtijd en afstand
AUTO: 4 uur - 429 km

Tijdverschil
Geen

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Verkeersbureau
Duits Verkeersbureau

Hier vind je Eichsfeld