Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Thüringen

Verrasend veel vakantie

►Bekijk óók alle VVV-info op Verkeersbureau Thüringen

Thüringen wordt juist door haar rijke, groene natuur vaak het “groene hart” van Duitsland genoemd. Deze deelstaat kan zonder enige overdrijving een van de mooiste provincies van Duitsland genoemd worden. Thüringen ligt tussen Hessen, Nierdersaksen, Saksen-Anhalt, Saksen en Beieren. Op zo'n vijf en een half uur rijden van Utrecht naar Erfurt, de hoofdstad van Thüringen, ontdek je een veelvoud aan vakantieplezier. Je zou bijna zeggen: Thüringen is Duitsland in Lees meer

Aantal gevonden reizen: 6

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Ravotten in het indoor speelparadijs, 70 meter glijplezier in het subtropisch zwemparadijs en dagelijkse animatie in het Rhön Park Aktiv Resort in Hausen-Roth. De kinderen zullen hier bij weer of gee.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Pharos

30 Jaar na de val van het IJzeren Gordijn is er veel veranderd in het voormalige Oost-Duitsland. Maar veel ook niet! Zo zie je in Berlijn nog steeds het 'Ampelmänchen'- het grappige &apos.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Kras

7-daagse fietsreis Duitsland per Comfort Class touringcar en verblijf in 4-sterrenhotel incl. ontbijt en diner. Op de pedalen naar o.a. Weimar en Jena!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Kras

Fietsreis Duitsland inclusief verblijf in goede hotels, ontbijt, diner, bagagetransport en fietsroutes naar o.a. Weimar.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Fietsen door een landschap met kastelen aan de horizon. Deze fietsreis volgt de Klassiker Strasse met veel culturele hoogtepunten onderweg..... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Je combineert beroemde parels en minder bekende juweeltjes in Midden-Europa. Je bezoekt het onvolprezen Praag en het kasteelstadje Cesky Krumlov. Stad en natuur zijn mooi in evenwicht in deze reis..... bekijk reis»

Nieuwsbrief

facebook instagram