Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Polen

Rondreis per auto is het ontdekken van de schitterende natuur en vele historische stadjes en steden

Foto: Het oude stadsplein van Warschau op een zomerse dag

Aantal gevonden reizen: 14

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 6 dagen

Reisorganisatie: Kras

Exursiereis Polen per vliegtuig voor singles incl. ontbijt, diner en excursies naar o.a. Krakau, Zakopane, Auschwitz en de zoutmijnen van Wieliczka.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Kras

Indrukwekkende rondreis door Polen. Reis per luxe Top Class touringcar naar de steden Warschau, Krakau en Gdansk. Ook bezoek aan Wieliczka en Auschwitz..... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Kras

Prachtige 8-daagse busreis naar het zuiden van Polen, waar we Krakau, de zoutmijnen van Wieliczka en Zakopane aan de voet van de Hoge Tatra ontdekken..... bekijk reis»

Aantal dagen: 19 dagen

Reisorganisatie: Kras

Een 19-daagse rondreis met een groots programma! Beleef de mooiste steden van de Baltische Staten en Rusland, zoals St. Petersburg, Moskou, Riga & Tallinn..... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Kras

Vlieg/busreis Polen en de Baltische Staten met o.a. Warschau, Gdansk,Sensburg, Vilnius, Kaunas, Klaipeda, Riga, Tallinn incl ontbijt..... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Kras

Vlieg/busreis Polen incl. ontbijt en diner, met o.a. Gdansk, Malbork, Torun, Warschau, indrukwekkend Auschwitz en sfeervol Krakau.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Kras

Vliegreis inclusief autohuur, hotels en ontbijt. Met Warschau, Gdansk, Torun, Wroclaw en Krakau.... bekijk reis»

Aantal dagen: 5 dagen

Reisorganisatie: Djoser

In het laatste oerbos dat Europa rijk is leven wisenten, wolven en beren. Kleinere zoogdieren als egels, eekhoorns en konijnen noemen dit ook hun thuis en de kans is groot dat we ze kunnen zien. We be.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Wie reist door Polen, zal snel ontdekken dat het land enorm divers is. Zo vind je er hoge bergen in het zuiden, laagvlaktes met weilanden en oerbos in het centrale deel van het land én een kustlijn v.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Het hart van Europa wordt gevormd door Polen, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Moldavië & Oekraïne. Dit zijn landen die stuk voor stuk hun eigen, vaak eeuwenoude geschiedenis kennen, hetgeen vooral .... bekijk reis»

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Polen is een van de landen die voor velen al lang op het lijstje staat om te bezoeken. Met deze rondreis kom je langs de highlights van dit veelzijdige land en je zult zien dat er veel p.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: SNP

Stille natuurfietstochten over verharde en onverharde wegen door het Poolse boerenland van ooievaars, blonde korenschoven en pruttelende tractoren. Je fietst langs spiegelende Mazurische meren en uitg.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Het noordoosten van Polen is met zijn oerbossen, moerassen en kleinschalige cultuurlandschappen een paradijs voor de vogelliefhebber! Gewapend met gedetailleerde beschrijving van routes en de beste vo.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

De Karpaten vormen een natuurlijke grens tussen Polen en Slowakije. Midden in dit gebied vind je het bloemenrijke, alpiene landschap van de Hoge Tatra met zijn spiegelende kaarmeren en steile toppen..... bekijk reis»