Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Rwanda

Ontdek de schitterende natuur in het nog niet overlopen Rwanda. Geniet van de nationale parken, de gamedrives en boottochten, op zoek naar wild en zowel chimpansees als berggorilla's.

Foto: Panorama over de prachtige natuur en het Kivumeer in Rwanda

Populaire reizen in Rwanda


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Reis met ons mee naar mystiek Marokko. Van geurige souks en smalle kronkelende straatjes tot de grootsheid van de Sahara en de prachtige natuur in het Atlasgebergte. Laat je onderdompelen in de geuren.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Speur in het Krugerpark naar olifanten, vergaap je aan vergezichten langs de Panoramaroute, ervaar traditionele culturen in Swaziland en beleef het kosmopolitische Kaapstad! Na deze reis begrijp je wa.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ervaar de hoogtepunten van de Kaap! Zo proef je de lekkerste wijnen in Stellenbosch, speur je naar de Big Five in meerdere wildparken en beleef je kosmopolitisch Kaapstad. Onze Afrikaans/Nederlandsspr.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Reis van Kaapstad naar Port Elizabeth en ontdek de veelzijdigheid van de West- en Oost-Kaap. Het avontuur voert van Kaapstad naar onder meer Stellenbosch, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant National .... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Je bezoekt maar liefst vier nationale parken en verblijft op Zanzibar aan het prachtige zandstrand. Je maakt kennis met de dieren van de Afrikaanse savanne in Tarangire National Park, Lake Manyara Nat.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ervaar de hoogtepunten van Namibië in slechts twee weken. Ontdek hoe twee woestijnen heel verschillend kunnen zijn, ontmoet de Himba-stam die nog volledig volgens hun eeuwenoude tradities leven en sp.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Marokko is een ontzettend divers land, van de uitgestrekte woestijn en het Hoge Atlasgebergte tot de Koningssteden. Bekend om haar geuren en kleuren, de specerijen op de markt en de vriendelijke inwon.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Combineer een reis in het door woestijnen gedomineerde Namibië met het groene, waterrijke safariland Botswana. Ervaar de schoonheid van beide landen en sta versteld van de veelzijdigheid! Een huuraut.... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Koningssteden, souks en paleizen en bergen, woestijnen en velden. We ontdekken het prachtige landschap én de mooiste steden van Marokko. Ook maken we kennis met de cultuur en de tradities en de lokal.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Na slechts vier uur vliegen bevind je je in een compleet andere wereld. De magische, roodgekleurde stad Marrakech, de ommuurde kashba's, de oude ambachten die in de souks bedreven worden, de woestijn,.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Beleef een onvergetelijke reis in Zuid-Afrika, het land van uitgestrekte savannen, kraakheldere bergtoppen, glooiende wijnvalleien en het kosmopolitische Kaapstad. Verken in een groep met maximaal 24 .... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: ANWB

De cultuurschatten van Egypte moet je één keer in je leven bezocht hebben. Ga mee op ontdekkingsreis en leer alles over het Oude Egypte vol goden, halfgoden en farao's. Een rondreis door Egypte is n.... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ontdek Zuid-Afrika, van Johannesburg tot Kaapstad. Speur in het Krugerpark naar de Big Five, vergaap je aan vergezichten langs de Panoramaroute, ervaar de traditionele culturen in Swaziland en Zululan.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

De cultuurschatten van het Oude Egypte moet je op zijn minst één keer in je leven bezocht hebben. Ga mee op ontdekkingsreis terug in de tijd en leer alles over het fascinerende oud-Egyptische rijk v.... bekijk reis»